THE ULTIMATE SUNCARE PRODUCTS

NEVER SKIP SUNSCREEN

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και ο έντονος ήλιος μας κάνει να αγχωνόμαστε περισσότερο για την προστασία του δέρματος. Εννοείται όμως πως το αντηλιακό και η εφαρμογή του, δεν είναι απλώς μια καλοκαιρινή συνήθεια. Το δέρμα πρέπει να προστατεύεται από τον ήλιο ανά πάσα στιγμή, όλες τις εποχές, ακόμα και όταν βρισκόμαστε σε εσωτερικό χώρο.

Οι βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες που ευθύνονται για τον καρκίνο του δέρματος, τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση, υπάρχουν και κάνουν έντονη την παρουσία τους ακόμα κι όταν έξω κάνει κρύο ή έχει συννεφιά. Οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να λάμπουν εξίσου δυνατά σε μια κρύα μέρα του χειμώνα, όπως και το καλοκαίρι.

Χρειάζεται γενναιόδωρη και συχνή εφαρμογή αντηλιακού ακόμη και όταν έχει συννεφιά. Μπορεί να προσθέτει ένα επιπλέον βήμα στην καθημερινότητα, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Η αγορά πλέον είναι γεμάτη με προϊόντα περιποίησης δέρματος με ενσωματωμένο SPF, αντηλιακά με ελαφριά υφή, λιγότερο έως καθόλου λιπαρή σύνθεση και πολλές φορές συνδυάζουν και χρώμα για κάλυψη και ομοιομορφία, που κάνει την αναζήτηση του αντηλιακού, παιχνιδάκι!

MY TOP 4 SUNCARE GUIDE

ISDIN

Η ISDIN έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη όσων αφορά στα αντηλιακά. Συνδυάζει την απόλυτη προστασία, μαζί με την περιποίηση του δέρματος. Το Foto Ultra 100 ISDIN Spot Prevent Fusion Fluid SPF 50+ προλαμβάνει τα σημάδια που προκαλούνται από τον ήλιο καθώς προσφέρει 3 φορές καλύτερη προστασία από την ελάχιστη που απαιτείται για ένα αντηλιακό SPF50+ ενάντια στην UVA και UVB ακτινοβολία, προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση κηλίδων. Εάν οι πανάδες αποτελούν για σένα βραχνά, τότε αυτό είναι το μυστικό σου για το φετινό καλοκαίρι!

HISTOPLASTIN

Η Histoplastin ξεπέρασε τον εαυτό της! Αυτή η ανάλαφρη Cream to Powder Histoplastin SUN Protection, έχει τέλεια εφαρμογή και απορροφάται άμεσα. Προσφέρει φυσική αίσθηση, μεταξένια απαλότητα και ματ αποτέλεσμα. To Color Adjust System προσφέρει μία ήπια ομοιόμορφη κάλυψη, προσαρμόζοντας το χρώμα στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Τη λάτρεψα από την πρώτη εφαρμογή διότι πέρα από την ωραία κάλυψη που δίνει στο πρόσωπο, προλαμβάνει τη φωτογήρανση, ενισχύει την ελαστικότητα και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.
Το Υαλουρονικό Οξύ και η Aloe Vera που περιέχει, δίνουν στο πρόσωπο μία αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα!

ENVIRON

Η φιλοσοφία της Environ βασίζεται στην βιταμίνη Α ως τον ακρογωνιαίο λίθο που χρειάζεται καθημερινά το δέρμα ώστε να παραμένει υγιές και δυνατό. Σε συνδυασμό με άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως τα αντιοξειδωτικά και τα πεπτίδια, η συνεχής χρήση οδηγεί σε μακροπρόθεσμα οφέλη και ορατή αναζωογόνηση. Έτσι και το συγκεκριμένο αντηλιακό ευρέος φάσματος (UVA & UVB) RAD Antioxidant Sun Cream για το πρόσωπο και το σώμα, συνδυάζει φυσικά και απορροφητικά αντηλιακά φίλτρα μαζί με ένα ισχυρό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών για επιπλέον προστασία. Έτσι προσφέρει μία επιδερμίδα απόλυτα ενυδατωμένη, μεταξένια και προστατευμένη.

DIOR

Ξεχωρίζοντας για την ιδιαίτερη και απαλή υφή της, η Beautifying Protective Creme Sublime Glow SPF 50, είναι μία αποκάλυψη για την επιδερμίδα. Ειδικά σχεδιασμένη για το πρόσωπο και δη το ευαίσθητο δέρμα, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στο συνδυασμό φίλτρων προστασίας από τις ακτίνες UVA-UVB αλλά και την εμφάνιση πανάδων. Έχει ένα ιδιαίτερο και απαλό άρωμα και δίνει στην επιδερμίδα μία μαγική λάμψη. Η ειδική σύνθεση του Tan Beautifier Complex, χαρίζει βαθύ και φυσικό μαύρισμα που διαρκεί. Πάντα, με τη σφραγίδα της Dior Beauty!

Και μην ξεχνάς….. An SPF a day, keeps the wrinkles away!

xoxo,

Leave a comment