CC CREAMS FOR BRIGHT, EVEN, HAPPY SKIN

COLOR CORRECTING CREAMS

Όλοι γνωρίζουμε τις tinted ενυδατικές κρέμες. Υπάρχουν οι κρέμες BB και οι κρέμες CC. Ενώ το BB σημαίνει Blemish Balm ή Beauty Balm και προσφέρει ελαφρύτερη κάλυψη, το CC σημαίνει Color Correcting.

Η CC Cream έρχεται σε πιο πλούσιες φόρμουλες που περιέχουν επιπλέον συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας (ενυδάτωση, αντιγήρανση) καθώς και αντηλιακή προστασία. Αποτελούν την πιο ονειρεμένη συνδυαστικά πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, διότι όλα βρίσκονται σε ένα μόνο προϊόν. Κι εγώ λατρεύω το 1 αυτό προϊόν που τα κάνει όλα!

Οι κρέμες CC είναι ιδανικές για όσους αγαπούν ένα Multitasker Beauty Product ή ένα προϊόν ομορφιάς που σε βοηθάει να φύγεις από το σπίτι για τη δουλειά, λίγο πιο γρήγορα. Και δεν βοηθάει μόνο στο να δείχνει περιποιημένο το δέρμα, το κάνει κιόλας να είναι καλύτερο με την πάροδο του χρόνου, λόγω των συστατικών περιποίησης.

Σε σύγκριση με την κρέμα BB, οι κρέμες CC προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη, είναι η καλύτερη εναλλακτική του foundation και περιποιούνται το δέρμα. Λειαίνουν λεπτές γραμμές ή ρυτίδες, βοηθούν στον αποχρωματισμό, αντιμετωπίζουν επιτυχώς την ηλιακή ακτινοβολία. Τη CC Cream τη φοράς μόνη της, για ένα no-makeup makeup look, ή ως primer για μεγαλύτερη κάλυψη και ομοιομορφία πριν το foundation, ενώ τροφοδοτεί την επιδερμίδα με καταπραϋντικά και ενυδατικά συστατικά.

Ας δούμε μαζί το TOP5 σε CC Creams!

IT COSMETICS

Γι’ αυτήν την CC 24ωρη κρέμα, έχω γράψει πολλές φορές. Πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας ημέρας ή νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα και δίνει κάλυψη αντί για make up, χωρίς όμως να βαραίνει το πρόσωπο και να φαίνεται. Προσαρμόζεται απόλυτα στο δέρμα και δείχνει απόλυτα φυσικό, χαρίζοντας όμως την κάλυψη που θέλουμε. Λατρεμένο προϊόν!

ERBORIAN CC

Άλλο ένα προϊόν που προσωπικά έχει εκτοπίσει όλα τα άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούσα στην πρωινή μου ρουτίνα. Μία κρέμα ματιών και αυτή η CC κρέμα κάθε πρωί είναι ο σύμμαχός μου για ένα αψεγάδιαστο και ολοκληρωμένο Look. Περιέχει Ασιατική Σεντέλα (κορυφαίο κορεάτικο συστατικό CC Water ως ένα προϊόν τελειοποίησης). Χαρίζει στην επιδερμίδα θεϊκή όψη χάρη στις συμπυκνωμένες χρωστικές που διαθέτει, ενώ παράλληλα την καταπραΰνει και την ενυδατώνει. Εξαιρετικά ανάλαφρο και καταπραϋντικό gel, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ. Το CC Water προσαρμόζεται στην επιδερμίδα και χαρίζει ομοιόμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα. Το αγαπώ!

Chanel CC Cream Super Active

CC cream

Ένα high-end προϊόν, αυτή η CC κρέμα της Chanel είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος. Είναι μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση άνετα, αντί για make up, δίνοντας ωραία κάλυψη και φως στο δέρμα. Ενισχυμένη με Murunga Plum Extract, ένα συστατικό εξαιρετική πηγή Βιταμίνης C, περιποιείται άψογα το πρόσωπο, δίνοντας ταυτόχρονα απόλυτη αντηλιακή προστασία, χάρις στο SPF50!

loreal cc

Η CC Cream από την L’Oreal με το απαλό πράσινο χρώμα προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, ενώ τα έξυπνα pigments που περιέχει, εξουδετερώνουν τις κοκκινίλες με το που έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα, προσφέροντας ομοιόμορφο τόνο και ελαφριά κάλυψη. Είναι η ιδανική επιλογή για δέρματα ευαίσθητα σε περιβαλλοντικές επιθέσεις και σε δέρματα επιρρεπή σε ερεθισμούς και κοκκινίλες.

THE BODY SHOP instaglow-cc-cream

Yβριδική φόρμουλα με πολλαπλά οφέλη, ενισχυμένη με 100% οργανική αλόη βέρα, είναι ένα προϊόν που θα λατρέψεις! Μια κοραλλί απόχρωση με πέρλες που αντανακλούν το φως, μειώνει τη θαμπάδα και αναπλάθει φυσικά την επιδερμίδα χαρίζοντας της υγιή λάμψη. Αναζωογονεί την κουρασμένη όψη της επιδερμίδας, διορθώνει και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο κι ενυδατώνει για 24 ώρες! Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων κάτι που το καθιστά ιδανικό και σαν Primer πριν από το foundation με SPF 20.

Δοκίμασε υφές και χρώματα να βρεις τη δική σου αγαπημένη και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι η CC Cream θα γίνει η προέκταση του χεριού σου, καθημερινά!

xoxo,

Leave a comment