SMELLS LIKE SUMMER

ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ πΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥς ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

Το καλοκαίρι έχει έρθει αλλά ίσως αργήσουμε λιγάκι για τις πρώτες μας καλοκαιρινές εξορμήσεις. Μέχρι τότε, λοιπόν, αυτό που μπορούμε να κάνουμε ώστε να νιώθουμε παντού και πάντα σαν να είμαστε σε μια εξωτική παραλία, αγκαλιά με το Coconut Cocktail μας και τυλιγμένες με το Monoi λάδι μας, είναι να χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα, προϊόντα βγαλμένα από το καλοκαίρι!

Αρώματα, μυρωδιές, αισθήσεις, όλα παραπέμπουν σε παραλίες, ήλιο, αλμύρα και αντηλιακό. Δες αναλυτικά τα δικά μου αγαπημένα και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν και δικά σου!

SUN CARE

Η AloePlus Colors έκανε πάλι το θαύμα της και κυκλοφορεί για φέτος το καλοκαίρι αντηλιακά για σώμα και πρόσωπο, λάδι μαυρίσματος, after sun καθώς και 2 νεσεσέρ με αντηλιακό σώματος και συλλεκτικό hair and body mist, με εξωτικό άρωμα. Η νέα σειρά Into The Sun!!!! μας προετοιμάζει για την παραλία! Αυτό το τσαντάκι το λάτρεψα. Περιέχει αντηλιακή κρέμα σώματος, υψηλής προστασίας spf50, με βελούδινη υφή και φανταστικό καλοκαιρινό μεθυστικό άρωμα. Η κρέμα προστατεύει και από τις ακτίνες UVA/UVB, προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δερματικές δυσχρωμίες αλλά ταυτόχρονα, χάρη στη βιολογική αλόη και τα ενυδατικά συστατικά που περιέχει, καταπραΰνει την επιδερμίδα. Hair and Body Mist με εξωτικό άρωμα προσφέρει αναζωογόνηση και ενυδάτωση, στη στιγμή! Το φανταστικό τσαντάκι που τα έχει μέσα, είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου στο χέρι, από ανακυκλωμένα υλικά, με αντοχή στο νερό, πλήρως ανακυκλώσιμο. Into The Sun!!!! λοιπόν, all day long!

perfume

Αν υπάρχει ένα άρωμα το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με όλη τη σημασία του καλοκαιριού, αυτό είναι σίγουρα το Monoi Tiara! Και η Aroma Secrets έχει ξεκινήσει την παραγωγή δικών της αρωμάτων Limited Edition, έχοντας αυτή την στιγμή 4 αρώματα κι ένα από αυτά που θα σε ξετρελάνουν, είναι το Monoi Tiara. Με νότες κορυφής καρύδα και καραμέλα, μεσαίες βιολέτα, άνθος πορτοκαλιού και κρίνο της κοιλάδα και βάσης σπόρο τόνκα και βανίλια, θα σε παρασύρει σε ένα άκρως εξωτικό καλοκαίρι, όπου και να βρίσκεσαι. Μια από τις πιο sexy, ζεστές μυρωδιές, που μπορεί να σε ταξιδέψει σε παραλίες με λευκή άμμο και κοκοφοίνικες, να σε συνεπάρει και να ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη.

dry oil

Η αγάπη μου για τα Dry Oils νομίζω είναι γνωστή. Όταν δε, συνδυάζουν εξωτική μυρωδιά και πολυχρηστικότητα, γίνονται τα αγαπημένα μου! Η AgPharm έχει κυκλοφορήσει ένα Ξηρό λάδι περιποίησης με άρωμα Monoi που σε ταξιδεύει και σε μαγεύει! Είναι κατάλληλο για το σώμα, για το πρόσωπο αλλά και τα μαλλιά. Προσφέρει ελαστικότητα, ενυδάτωση, αντιοξείδωση και αντιγήρανση. Περιέχει Βιταμίνη Ε, Argan Oil, Jojoba Oil, Δαφνέλαιο. Μπορείς να το αναμείξεις με την ενυδατική σου ή να το χρησιμοποιήσεις και μόνο του, καθώς και να το περάσεις σε βρεγμένο σώμα και μαλλιά για να κλειδώσεις την υγρασία μέσα και να μοσχοβολάς όλη μέρα!

hair conditioner

Το κατεξοχήν καλοκαιρινό Brand, Sol De Janeiro, με τις εθιστικές gourmet μυρωδιές και τις πολυτελείς υφές, εμπνευσμένες από τα μυστικά ομορφιάς της Βραζιλίας και φτιαγμένες με συστατικά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, έχει κυκλοφορήσει αυτό το ανάλαφρο, θρεπτικό σπρέι μαλλιών, το Milky Leave In Conditioner, το οποίο ενυδατώνει, ξεμπλέκει και καταπολεμά το φριζάρισμα για έως και 72 ώρες, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει τις άκρες και προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα. Η μυρωδιά του απλά δεν υπάρχει! Μπορείς να το χρησιμοποιείς όσο συχνά θέλεις, είτε μόνο του ή ως βάση, πριν από την αγαπημένη ρουτίνα styling. Έχε το στην τσάντα σου συνεχώς, ψέκαζε όποτε θέλεις να αναζωογονηθείς και θα δεις πόσο ωραία λαμπερά και μεταξένια μαλλιά θα έχεις στη στιγμή! Και θα μοσχοβολούν καλοκαίρι!

Cause a little bit of summer is what the whole year is about!

Leave a comment