EYE CARE COMES IN PAIR

EYE PATCHES

ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Τα μάτια και γενικότερα η περιοχή γύρω από αυτά, είναι η μεγαλύτερη ανησυχία μου. Συνεχώς αναζητώ τρόπους για να αναζωογονήσω και να ενυδατώσω σωστά όλο αυτό το σημείο και γιατί όχι, να περιορίσω όσο το δυνατόν περισσότερο ρυτίδες, μαύρους κύκλους, τυχόν οίδημα, αναζητώντας παράλληλα την απόλυτη απαλότητα, σφριγηλότητα στην περιοχή και την λατρεμένη μου φωτεινότητα!

Η Natura Siberica κυκλοφόρησε μία νέα σειρά Biome και τα eye patches αυτής της σειράς, είναι καινοτόμα, αποτελούν την τέλεια επιλογή για την περιοχή των ματιών δίνοντας στα μάτια μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση κι έχεις μία επιλογή για κάθε στοχευμένη ανάγκη μέσα από 7 διαφορετικά patches.

Τα συγκεκριμένα eye patches περιέχουν μοναδικά ενεργά μεταβιοτικά (postbiotic), ζυμωμένα εκχυλίσματα βόρειου βατόμουρου και άγριου σμέουρου και βοηθούν στη στήριξη του μικροβιώματος του δέρματος, εξ ου και το όνομα της σειράς, Biome. Αυξάνουν την αντίσταση της επιδερμίδας στις επιδράσεις του αστικού τρόπου ζωής, ενισχύουν τη λάμψη και την αναγέννηση του δέρματος, το διατηρούν υγιές και βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής νεανικής εμφάνισης.

Κάθε Patch στοχεύει σε μία διαφορετική ανάγκη της περιοχής και δίνει το πιο άμεσο κι επιθυμητό αποτέλεσμα που θα δεις ποτέ! Το μαύρο eye patch, το οποίο είναι το πιο αγαπημένο μου, μειώνει τις λεπτές γραμμές και χαρίζει εξαιρετικό αποτέλεσμα άμεσης σύσφιξης, περιέχει πεπτίδιο SYN-AKE και συνένζυμο Q10 το οποίο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και αποκαθιστά τη φυσική σφριγηλότητα του δέρματος.

Η μωβ συσκευασία είναι η Super Tonic και το αμέσως επόμενο λατρεμένο μου, διότι περιέχει καφεΐνη, η οποία βοηθά στη σύσφιξη των λεπτών γραμμών και διώχνει μακριά τα σημάδια της κούρασης και το πρήξιμο της περιοχής των ματιών, ενώ και η Βιταμίνη Ε προσθέτει ένα ισχυρό πλεονέκτημα ανάπλασης!

Το κόκκινο προσφέρει πρόσωπο από ατόφιο χρυσάφι, διότι περιέχει 24 K Gold flakes, τα οποία διεγείρουν τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου στα κύτταρα του δέρματος και βοηθούν στην εξομάλυνση των ρυτίδων, παρατείνοντας τη νεότητα.

Tο πορτοκαλί eye patch μετατρέπει αμέσως τα πρησμένα μάτια σε ξεκούραστα, φρέσκα και απόλυτα ανανεωμένα. Με πεπτίδιο SYN-AKE που λειαίνει το δέρμα και καταπολεμά τις γραμμές έκφρασης και aloe vera gel που διαθέτει πανίσχυρες ενυδατικές ιδιότητες.

Για την επαναφορά του τόνου του δέρματος και για άμεση μείωση από τα σημάδια της κούρασης, το άσπρο eye patch με υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη, ενυδατώνει υπέροχα.

Για βλέμμα ζωντανό και λαμπερό κάθε ώρα της ημέρας με τη δύναμη της Bιταμίνης C, δοκίμασε τα Radiance eye patches, στη ροζ συσκευασία, είναι τέλεια στο να βελτιώνουν τον τόνο και την υφή του δέρματος και να αποκαλύπτουν τη φυσική λάμψη. Περιέχουν Βιταμίνη C που βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος και Νιασιναμίδη που ενισχύει το φράγμα υγρασίας του δέρματος.

Τέλος, τα βεραμάν και ισχυρά eye patches, βοηθούν στην αναζωογόνηση του κουρασμένου δέρματος γύρω από τα μάτια και στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας για λαμπερή επιδερμίδα! Με πεπτίδιo SYN®-COLL που διεγείρει τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου στα κύτταρα του δέρματος και βοηθά στη λείανση των ρυτίδων, παρατείνοντας τη νεότητα και υαλουρονικό οξύ για θρέψη και ενυδάτωση σε βάθος, θα απογειώσουν το βλέμμα σου!

Φυσικά, τα eye patches δεν περιορίζονται μόνο στην περιοχή κάτω από τα μάτια και γύρω από αυτά. Μπορείς να τα τοποθετήσεις όπου εσύ νιώθεις ότι το πρόσωπό σου χρειάζεται ένα boost και μια ενίσχυση. Δοκίμασέ τα και περιμένω τις εντυπώσεις σου και το δικό σου αγαπημένο!

xoxo,

Leave a comment