BEST CHRISTMAS NAIL IDEAS FOR 2023

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Η εορταστική περίοδος για τα φετινά Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και μαζί της φέρνει τις αναζητήσεις για τα πιο υπέροχα Festive Nails. Και ενώ ένα κλασικό κόκκινο μανικιούρ ή απλά glitter νύχια μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, δεν χάνουμε τίποτα φέτος στις γιορτές να αναβαθμίσουμε το μανικιούρ μας με τις τελευταίες τάσεις σε εορταστικά σχέδια και χρώματα, από κορυφαίους nail artists.

Εννοείται πως δεν γίνονται Χριστούγεννα, χωρίς το απαραίτητο, το φλογερό, το εορταστικό, το κόκκινο χρώμα. Ευκαιρία όμως να ξεφύγουμε από τα κλασικά και καθιερωμένα απλά και λιτά κόκκινα νύχια και να συμπεριλάβουμε σχέδια, υφές, glitter, candy canes, santas, σκουφάκια και misletoes σε κατακόκκινες αποχρώσεις.

Ο τάρανδος φέτος αποτελεί το must στολιδάκι στα Χριστουγεννιάτικα νύχια. Είτε είναι απλός μόνο με glitterένια κέρατα και μία μύτη, είτε είναι κανονικό σχέδιο, δίνει μία παιχνιδιάρικη νότα ακόμα και στα πιο glamour και φαντασμαγορικά νύχια.

Το πράσινο χρώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εορταστική περίοδο. Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με όλα, δίνει μία απόλυτα χριστουγεννιάτικη νότα στα πάντα και στα νύχια μπορεί να φορεθεί και μόνο του αλλά και με μία διαφορετική υφή, όπως το βελούδο, το glitter, το μεταλλικό.

Μία κατηγορία που φέτος θα παίξει πολύ στα νύχια, είναι τα χριστουγεννιάτικα σχέδια, εικόνες, σχήματα, διαφορετικά πολλές φορές σε κάθε νύχι, που συνδυαστικά αποτυπώνουν μία ολόκληρη ιστορία, μία Χριστουγεννιάτικη εικόνα συγκεντρωμένη στα χέρια σου.

Και ασφαλώς, τί θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς glitter, χωρίς λάμψη, χωρίς στρας και stars. Το glitter επιβάλλεται, πολλές φορές μονοπωλεί και σε μονοχρωμία, τώρα ιδίως που οι πούδρες δίνουν σε όποιο χρώμα και να θέλεις, το εφέ της λάμψης και του glazed, είναι πολύ εύκολο να δώσεις το full του glitter όπου και όπως θέλεις!

Ένα πράγμα λοιπόν είναι απόλυτα βέβαιο για τις φετινές γιορτές. Τα νύχια σου θα κλέψουν την παράσταση και θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση με τόση έμπνευση.

Εάν βρίσκεσαι στην Πάτρα, σου έχω την ιδανική πρόταση για τα πιο ωραία, τα πιο φανταστικά, τα πιο glamorous νύχια! Η δική μου Nail Artist Δώρα Μαρούδα, άνοιξε το νέο της καταπληκτικό Nail Studio ACRA Wellness, στην Ρ. Φεραίου 115, στο κέντρο της πόλης. Κλείσε το ραντεβού σου έγκαιρα και αφέσου στα χέρια τα δικά της ή της Μαρίνας. Θα σε περιποιηθούν δεόντως και απόλυτα εορταστικά!

xoxo,

Leave a comment