ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗ | ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

ΠΟΙΟΣ Ο ρΟλος της ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗΣ στηΝ ΕΠΙΔΕρμΙΔΑ

ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ

Η αναζήτηση για ένα τέλειο και λαμπερό δέρμα είναι ατελείωτη. Και φυσικά, δεν είναι μόνο τα καλά γονίδια, η σωστή ενυδάτωση, η τακτική απολέπιση και η αντηλιακή προστασία. Συνειδητοποιώντας αυτή την αυξανόμενη επιθυμία για ένα λαμπερό δέρμα, οι δερματολόγοι και οι ειδικοί στο skincare έχουν φέρει τελευταία πολύ έντονα στο προσκήνιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, παρασυρόμενοι από ερευνητικούς ισχυρισμούς και μελέτες.

Στο βασίλειο των αντιοξειδωτικών, η γλουταθειόνη, είναι ένα επαναστατικό προϊόν που ωφελεί το δέρμα με θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς να προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις. Απόλυτα εμπλουτισμένο με ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αποχρωματιστικές και αντιγηραντικές δράσεις, αυτό το τριπεπτίδιο που αποτελείται από τρία αμινοξέα, (κυστεΐνη, γλουταμινικό οξύ, και γλυκίνη), προσελκύει την προσοχή στο σύγχρονο skincare.

Παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας και της νεανικής επιδερμίδας. Δεν δρα μόνο ως ένας εκπληκτικός παράγοντας λεύκανσης του δέρματος, αλλά μειώνει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Ως κύριο αντιοξειδωτικό και αποτοξινωτικό, καταπολεμά τις εξωτερικές και εσωτερικές ελεύθερες ρίζες που παράγονται από τη ρύπανση, το ηλιακό φως, το στρες, τις συνήθειες κατανάλωσης αλκοόλ και καπνίσματος.

Υπάρχει τρόπος λοιπόν να βάλεις απλά και εύκολα τη γλουταθειόνη στη ρουτίνα σου, επιλέγοντας τα καταλληλότερα προϊόντα περιποίησης για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων.

Στο αγαπημένο Freshlooks μπορείς να βρεις ολόκληρη σειρά skincare με γλουταθειόνη, η οποία αποτελείται από 3 προϊόντα, (ορό, κρέμα ημέρας και νύχτας) σε ειδική προνομιακή τιμή γνωριμίας!

Η σειρά διαθέτει ισχυρές λευκαντικές ιδιότητες για την επιδερμίδα, περιέχει επίσης βιταμίνη C για τη διέγερση της σύνθεσης του κολλαγόνου και την κατασταλτική λειτουργία στην έκκριση μελανίνης. Επιπλέον, η σταθερή μορφή ρετινόλης, ενισχύει την αντιγηραντική δράση της σειράς. Χάρη στην πολυκατευθυντική τους δράση, τα τρία προϊόντα αυτά συνεργατικά, μειώνουν άμεσα την εμφάνιση των μαύρων κηλίδων και βοηθούν στην αποκατάσταση της νεανικής όψης του δέρματος.

Αυτή η σειρά αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να βάλει τη γλουταθειόνη στη ρουτίνα του και να δει άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα στο πρόσωπό του! Και όλα αυτά, σε καταπληκτική τιμή!

xoxo,

Leave a comment