WAYS TO SPARKLE FOR NEW YEAR’S EVE

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ το πιο ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑς

ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Η προετοιμασία μια λαμπερής βραδιάς ξεκινάει πολύ πολύ απλά! Σίγουρα θέλεις να είσαι αστραφτερή και εντυπωσιακή, όμως το βασικότερο όλων είναι να ξεκινήσεις σωστά, να πάρεις τον χρόνο σου, να βάλεις την αγαπημένη σου μουσική και όλα μετά θα γίνουν από μόνα τους.

Έχεις βρει το Outfit, έχεις σκεφτεί τι να φορέσεις και πώς να το συνδυάσεις, εδώ όμως θα σου πω 5 απλά tips για να απογειώσεις την εμφάνισή σου και να τους κάνεις όλους να σε παρατηρούν με θαυμασμό!

#1

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στον καθαρισμό του προσώπου σου ώστε να το προετοιμάσεις για το μακιγιάζ που θα ακολουθήσει. Επέλεξε καθαριστικό με superfoods για το δέρμα σου. Το eco-luxurious και cruelty-free καθαριστικό προσώπου Likami έχει εξαιρετικά αποτελεσματική φόρμουλα, σε συνδυασμό δε με το εύκαμπτο Pad καθαρισμού, βοηθά να κάνεις ταυτόχρονα μασάζ στο πρόσωπο ενώ καθαρίζει, απολεπίζει και θρέφει. Το προϊόν αυτό χαρίζει μεταξένιο και απαλό δέρμα, ενώ παράλληλα σου δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την βραδιά που θα ακολουθήσει. Καθαρό, λαμπερό και ενυδατωμένο πρόσωπο. Βρες όλη τη σειρά της Likami στο Hug Your Skin.

#2

Το μυστικό για την λάμψη στο δέρμα σου για την βραδιά του ρεβεγιόν, δεν βρίσκεται στο πόσο highlighter θα βάλεις και πόσο foundation ή glitter. Το μυστικό βρίσκεται στην σωστή φροντίδα του δέρματος. Και το μαγικό προϊόν για ένα αστραφτερό πρόσωπο που ακτινοβολεί υγεία, είναι μία θαυματουργή κάψουλα της Exuviance, που θα βρεις στο El Le Beauty, η οποία περιέχει ισχυρό ορό βιταμίνης C σε συγκέντρωση 20% που άμεσα λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες, χαρίζει ομοιομορφία στον τόνο και φοβερή λάμψη στην επιδερμίδα. Φόρεσε την κάτω από την κρέμα σου και θα δεις μεγάλη διαφορά.

#3

Αντί να πελαγώνεις με σκιές, eyeliner, σβησίματα και περίτεχνα eyelooks, επένδυσε σε glitter eyeshadows που και φανταστικές είναι και αποτέλεσμα εντυπωσιακό χαρίζουν, χωρίς να αφιερώνεις 20′ μόνο για το ένα μάτι. Δοκίμασε τα φανταστικά Glamour Glitter Liquid Eyeshadows της BPerfect που θα βρεις στο MakeupLand τα οποία είναι μαγικά glitter με doe foot applicator. Εύκολα στη χρήση, υπέροχα χρώματα τα οποία μόλις στεγνώσουν, μένουν σταθερά και αναλλοίωτα για ώρες. Τοποθέτησέ τα στα μάτια και γέμισε κάθε βλέμμα σου με ακτινοβολία!

#4

Εννοείται τι είναι το Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς χωρίς το απόλυτο, το εορταστικό, το εντυπωσιακό, το φαντασμαγορικό, κόκκινο κραγιόν! Ένα κόκκινο κραγιόν απογειώνει κάθε look, κάθε εμφάνιση. Προτίμησε τα ματ και τα σταθερά ώστε να μην χρειάζεται να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο για ανανέωση και φρεσκάρισμα και φυσικά όπως πάντα, δεν χρειάζεται να ψαχτείς καθόλου, γιατί σου έχω τις 3 top επιλογές για τα πιο ωραία κόκκινα ever!

Εάν είσαι λάτρης των liquid lipsticks, το υπερτέλειο Marble Lips από CHERĪ up cosmetics στην απόχρωση Merilyn, είναι ένα φλογερό κόκκινο με απίστευτη διάρκεια και έντονη χρωστική. Το αγαπώ! Στην ίδια σχεδόν απόχρωση είναι και το καταπληκτικό Daiquiri Cream 2 Matte από Anita Brand Cosmetics και την αγαπημένη Anita Brand. Φλογερό κόκκινο με μπλε υποτόνους για να δείχνει ακόμα πιο άσπρα τα δόντια, αφήνει ένα υπέροχο βελούδινο αποτέλεσμα στα χείλη. Επίσης λατρεμένο μου, χρόνια τώρα! Σε πιο πορτοκαλί τόνους κινείται το κραγιόν IF 103 Kairos από την συνεργασία της Giogiota x WeMakeup, το οποίο δεν πάει πουθενά! Κρεμώδης υφή με ελάχιστα πιο λαμπερό αποτέλεσμα από τα άλλα δύο. Όποιο και να επιλέξεις για την δική σου επιδερμίδα, ένα είναι σίγουρο, ότι θα εντυπωσιάσεις!

#5

Ξέφυγε από τα κλασικά χτενίσματα, τους περίτεχνους κότσους και τα φαντασμαγορικά κοκκαλωμένα μαλλιά και άσε τα μαλλάκια σου, περιποιημένα απλά και καλοχτενισμένα, δίνοντας τους έναν Glam αέρα με υπέροχα hair accessories και εντυπωσιακά scrunchies που θα βρεις στο Foxy. Μεγάλη ποικιλία από στέκες, κοκαλάκια, scrunchies, θα μεταμορφώσουν τα απλό χτένισμά σου σε εντυπωσιακό!

Και τώρα, νομίζω, είσαι έτοιμη να λάμψεις!!! To the New Year!

Have Fun!

xoxo,

Leave a comment