BODY CARE ROUTINE @HOME

10 ΠΡΟΪΟΝΤΑ για μια ολοκληρωμενη περιποιηση σωματοσ

φροντισε το σωμα σου σωστα ΣΕ 5 ΒΗΜΑΤΑ!

Η εύρεση της τέλειας ρουτίνας περιποίησης του προσώπου, ανάλογα με τις ανάγκες και την εποχή, είναι ένα σημαντικό κατόρθωμα, αλλά δεν είναι η μόνη ρουτίνα που πρέπει να αναζητάμε και να δίνουμε βάση. Η φροντίδα του σώματος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και είναι επίσης απολύτως απαραίτητη. Το σώμα μας χρειάζεται κι αυτό μια επισταμένη φροντίδα, όχι απλά ένα γρήγορο ντους και τέλος.

Ένα από τα “καλά” που έφερε ο COVID-19, ήταν ότι εμείς που είμαστε beauty junkies (καθένας στον τομέα του😁!!!), βρήκαμε χρόνο να δοκιμάσουμε και να πειραματιστούμε, στο σπίτι μας, διάφορα προϊόντα, νέες ρουτίνες, καινούριες διαδικασίες.

Υπάρχει μία βασική ρουτίνα περιποίησης για το σώμα, η οποία αποτελείται από 5 βήματα, με τη χρήση 10 προϊόντων. Δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά φυσικά που μπαίνετε για μπάνιο να ακολουθείτε ευλαβικά τα 5 αυτά στάδια και να χρησιμοποιείτε και τα 10 προϊόντα, είναι όμως κάποιοι απλοί τρόποι ώστε να νιώσετε καλύτερα, να φροντίσετε το σώμα σας που το έχει τόσο ανάγκη και να βιώσετε μία χαλαρωτική ιεροτελεστία που θα καταπραΰνει την ψυχή και το νου σας.

βημα 1: PRE CARE

Η σωστή προετοιμασία, είναι το ήμισυ του παντός. Δημιουργήστε τις σωστές συνθήκες για την μεγαλύτερη απόλαυση που θα ακολουθήσει. Ένα αρωματικό κερί, μία απαλή μουσική και όλα γίνονται αμέσως πιο όμορφα. Για το dry brushing, σας έχω ξαναπεί εδώ. H ESPA Skin Stimulating Body Brush κάνει όλη τη δουλειά που χρειάζεται, πριν το μπάνιο. Μία πολυτελής βούρτσα με φυσικές τρίχες από μεξικάνικο κάκτο η οποία απομακρύνει τα νεκρά και θαμπά δερματικά κύτταρα από το στεγνό δέρμα, αποκαλύπτοντας μια επιδερμίδα φωτεινή και λαμπερή. Ενισχύει την κανονική ροή του αίματος και μειώνει την όψη του ανομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας. Βασικό στάδιο για να ξεκινήσουμε σωστά!

ΒΗΜΑ 2: IN THE SHOWER

Εννοείται ότι η περισσότερη δουλειά της όλης ρουτίνας, γίνεται στο 2ο στάδιο. Δώσε χρόνο στη ρουτίνα σου και το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει! Χαλάρωσε το μυαλό σου με τα κατάλληλα προϊόντα. Χρησιμοποίησε ένα σετ για double cleansing, μία διπλή δράση καθαρισμού. Το Refresh and Exfoliate Duo από ESPA περιέχει ένα scrub σώματος με πυρήνες βερίκοκου, αλόη βέρα και δροσιστικό δυόσμο, όπου μαζί με το αντιβακτηριδιακό, υποαλλεργικό και απόλυτα φυσικό Hydrea London Bamboo Gentle Exfoliating Mitt, αναζωογονεί και απολεπίζει τέλεια όλο το σώμα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και λαμπερή. Το gel που περιλαμβάνεται στο Set της ESPA, βοηθά στο να διώξει όλα τα νεκρά κύτταρα και να καθαρίσει το δέρμα, αλλά και τις αισθήσεις! Περιέχει ένα μείγμα ελαίων αρωματοθεραπείας από μέντα, ευκάλυπτο και δεντρολίβανο για την πλήρη ευεξία! Το δεύτερο step του double cleansing, έρχεται με το Aesop Geranium Leaf Body Cleanser Gel. Αυτό το αναζωογονητικό αφρόλουτρο είναι εμπλουτισμένο με έλαιο μανταρινιού και φλούδα περγαμόντο για αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος με δροσερό άρωμα εσπεριδοειδών. Δεν κάνει πολύ αφρό, χαρίζει όμως απαλό, ελαστικό δέρμα και υπέροχα αρωματισμένο και φρεσκαρισμένο.

ΒΗΜΑ 3: HYDRATE

Στο στάδιο αυτό έχουμε προϊόντα που δίνουν ενυδάτωση και λάμψη. Για τους λάτρεις των ελαίων, το φανταστικό OUAI Rose Hair and Body Oil, έχει σύνθεση πολλαπλών χρήσεων που ενυδατώνει και περιποιείται τόσο το δέρμα όσο και τα μαλλιά. Συνδυάζει τρία πολυτελή έλαια, κυνόροδο, καριτέ και αψένθιο, παρέχει θρέψη και προστασία, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας την βελούδινη και λαμπερή, χωρίς να κολλάει διότι απορροφάται στη στιγμή. Με το χαρακτηριστικό μείγμα της OUAI από τριαντάφυλλο, περγαμόντο, λίτσι και λευκό μόσχο, η σύνθεση αυτή χαρίζει ένα απαλό, μεθυστικό άρωμα τόσο στα μαλλιά όσο και στο σώμα, που διαρκεί.

Για πιο ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα, το Laura Mercier Fresh Fig Body Butter είναι η απόλυτη πρόταση! Με βούτυρο καριτέ και μαλακτικό λάδι από σπόρους σταφυλιού, το περιποιητικό μείγμα συστατικών ενυδατώνει αποτελεσματικά και ανακουφίζει για τη βέλτιστη ενυδάτωση. Η πλούσια αυτή λοσιόν είναι εμπνευσμένη από το γλυκό και μεθυστικό άρωμα του σύκου, που αναδύεται από μια έντονη έκρηξη φρουτώδους πεπονιού και νέκταρ βερίκοκου, μαζί με ζεστό κέδρο και κεχριμπάρι. Εντάξει, αυτό το άρωμα δεν το έχεις ξαναμυρίσει! Ένα σαγηνευτικό παράδοξο ελαφριών, αέρινων αρωμάτων σε συνδυασμό με πιο βαθιά, πιο μεθυστικά αρώματα, παράγει ένα ελαφρύ και θηλυκό άρωμα που παραμένει απαλά στο σώμα μετά την εφαρμογή και ξετρελαίνει.

ΒΗΜΑ 4: DETAILS

Και περνάμε στο στάδιο με την εξειδικευμένη περιποίηση και τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα! Το Aurelia Probiotic Skincare Botanical Cream Deodorant είναι ένας φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος αποσμητικού. Με τη δύναμη των φυτών, αυτή η πρωτοποριακή κρέμα πούδρας απλώνεται πανεύκολα και είναι άνετη στο δέρμα. Βοτανικά όπως το Arrowroot, με φυσικές αντιμικροβιακές ιδιότητες, και ο Πηλός Καολίνης, σχηματίζουν ένα φράγμα στο δέρμα που απορροφά την ανεπιθύμητη υγρασία και τον ιδρώτα. Με τη βοήθεια του Περγαμόντου και της Λεβάντας, θα μυρίζετε φρεσκάδα όλη την ημέρα.

Για όσους αντιμετωπίζουν θέματα με χαλάρωση και επίμονη κυτταρίτιδα, το AHAVA Mineral Body Shaper Control Cellulite Control είναι η λύση στο πρόβλημα! Με την πρωτοποριακή συσκευασία rollerball, η καινοτόμος φόρμουλα γλιστράει αβίαστα στην περιοχή και βοηθά στην τόνωση και τη βελτίωσή της. Είναι εμποτισμένο με την υψηλότερη συγκέντρωση πατενταρισμένου Osmoter™, το οποίο μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας παρέχοντας ένα λείο και τονωμένο φινίρισμα με περίγραμμα. Το τραχύ και λακκάκι δέρμα εξαλείφεται, αφήνοντας το σώμα λείο, αδυνατισμένο και έτοιμο για το καλοκαίρι του 2022!

ΒΗΜΑ 5: SUN KISSES

Και φυσικά, δεν χρειάζεται να περιμένουμε το καλοκαίρι για να δώσουμε στο δέρμα μας ένα sun kissed effect και να πλακωνόμαστε τον Ιούνιο στα self tanners. Προοδευτικά και σιγά σιγά όλο το χρόνο, χρησιμοποιούμε ένα προϊόν το οποίο δίνει μια λάμψη και μία ωραία γυαλάδα στο σώμα μας. Θα χρειαστείς το Tan-Luxe The Body Illuminating Self-Tan Drops, ένα μπουκαλάκι serum που 2-3 σταγόνες του, αναμειγνυόμενες με το body lotion σου, θα σου χαρίσει λάμψη στη στιγμή. Αυξάνοντας τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας χάρη στο διεγερτικό, πλούσιο σε καφεΐνη σύμπλεγμα Cellutone Complex που σφίγγει το δέρμα, μαζί με τις ενυδατικές ιδιότητες του ελαίου σπόρου raspberry, της βιταμίνης Ε και της αλόης, δίνει ομοιομορφία στο δέρμα και μειώνει ερεθισμούς και κοκκινίλες. Παρέχοντας φυσικό μαύρισμα που αναπτύσσεται σταδιακά σε μόλις 2-4 ώρες από την εφαρμογή, οι σταγόνες αυτές είναι μια πολύ ασφαλής εναλλακτική στις επιβλαβείς ακτίνες του ηλίου!

Από την άλλη, το Super Glow Body της Tan-Luxe είναι ένα serum εντατικής ενυδάτωσης από πολλαπλά μοριακά βάρη υαλουρονικού οξέος και υαλουρονικού νατρίου, επιτυγχάνοντας τη δέσμευση της υγρασίας σε πολλές στρώσεις του δέρματος. Εξαιρετικά θρεπτικό, περιέχει το ιδανικό ποσοστό ενεργών συστατικών μαυρίσματος για καθημερινή χρήση (4% DHA) που παράγονται από αποκλειστικό βιολογικό κραμβέλαιο που καλλιεργείται στη Γαλλία, καθώς και επτά αντιοξειδωτικά πλούσια superfoods και καφεΐνη. Καθημερινό μασάζ με αυτό το προϊόν και η επιδερμίδα μετατρέπεται σε σφριγηλή, απαλή και ελαφρώς ηλιοκαμένη, από την πρώτη κιόλας χρήση!

Αγάπησε το σώμα σου και φρόντισέ το. Δείξ’ του ότι το αγαπάς και ότι νοιάζεσαι για αυτό. Είναι τόσο εύκολο!

Be good to your skin, always!

xoxo,

One thought on “BODY CARE ROUTINE @HOME

Leave a comment