5 NAIL TRENDS YOU NEED TO TRY THIS FALL

autumn nails

Το φθινόπωρο είναι η εποχή του χρόνου που η ομορφιά κάνει ένα reset. Είναι η αρχή της σεζόν για την Beauty και Fashion κοινότητα και αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσεις κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει στο παρελθόν. Και αν φοβάσαι τις μεγάλες και τολμηρές αλλαγές, μπορείς να ξεκινήσεις από τα νύχια.

Αυτό το φθινόπωρο δοκίμασε ένα χαριτωμένο μανικιούρ που σε φτιάχνει και ταιριάζει με το αγαπημένο σου ζεστό ρόφημα! Διάλεξε σχέδια που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση και θα ολοκληρώνουν το look σου. Πειραματίσου και βρες αυτό που αρέσει σε σένα! Μίλησα με την αγαπημένη μου Nail Artist, Nails By Dora, η οποία επιμελείται τα νύχια μου και έχει πάντα όλες τις νέες κυκλοφορίες και τα χρώματα που θα φορεθούν. Και τι έμαθα? Τα καλύτερα!

Υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις που επιστρέφουν κάθε χρόνο, όπως είναι η χρωματική παλέτα των φθινοπωρινών φύλλων, όπου κάθε τέτοια εποχή είναι must. Φέτος όμως ετοιμάσου για μερικές εκπληκτικές νέες αποχρώσεις, σε λιγότερο αναμενόμενους, ψυχρούς τόνους. Ένα ακόμη σοκ αυτή τη σεζόν: Όχι πορτοκαλί. Η κολοκύθα, τα πορτοκάλια και το χρώμα του Halloween, δεν θα παίξουν στα νύχια. Αντίθετα, οι αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη σοκολάτα, τον εσπρέσο και την καραμέλα είναι top! Mάθε λοιπόν τα 5 hot nail trends για το φετινό φθινόπωρο και δες τα να φιγουράρουν στο feed σου!

tortoise/tartarooga

Το nail art που δημιουργεί το εφέ της ταρταρούγας ήταν απόλυτη τάση το 2018 και επανήλθε φέτος μιας και είδαμε πολλές celebrities να το επιλέγουν και φυσικά έγινε trend και για αυτό το φθινόπωρο, όχι μόνο στα νύχια, αλλά παντού. Παράλληλα είναι chic, μπορείς να το εφαρμόσεις σε όλο το νύχι ή σε ένα τμήμα του και κάνει εντύπωση!

moody BLUE

Συνήθως, η φθινοπωρινή περίοδος είναι συνώνυμη με τα ζεστά κόκκινα, τα πορτοκαλιά και τα πλούσια κρασιά. Αυτή τη σεζόν όμως, βλέπουμε μια ποικιλία από μπλε πινελιές, το μπλε όμως το συννεφιασμένο, όχι το έντονο και το ανοιχτό, αυτό που κάνει λίγο γκρι, λίγο μωβ σκούρο, έχει μια μελαγχολία. Όπως δηλαδή και ο καιρός τον Οκτώβρη..

MISMATCHED

Ένα trend που έχουμε ξαναδεί. Διαφορετικά χρώματα σε κάθε νύχι. Αυτή το σεζόν όμως, τα χρώματα που παίζουν πολύ είναι αποχρώσεις του καφέ, του γκρι, διακυμάνσεις του μπορντό, όλα τα Nudes, χρώματα που μεταξύ τους βγάζουν μία αρμονία, κάτι που σηκώνει η εποχή. Ξεχάστε τα φλούο, τα έντονα, τα παστέλ και τα χτυπητά. Αναμείξτε χρώματα που ταιριάζουν στα χρώματα της φύσης, όπως τη βιώνουμε τώρα.

GREEN FOREST

Το φυσικό πράσινο, το πράσινο δηλαδή που βρίσκεις στη φύση, το χρώμα της ελιάς, του πεύκου, το χρώμα του φασκόμηλου και του τσαγιού, είναι ένα από τα hot trends τη σεζόν που διανύουμε. Παίξε με διακυμάνσεις σε γαλλικό, σε abstract – μεγάλη τάση την τελευταία χρονιά- και συνδύασέ το και με το όλο look σου. Το πράσινο φέτος είναι το νέο μαύρο.

NUDE BUT PLAYFUL

Και φυσικά, όλα τα nudes είναι και φέτος τάση, με μία πινελιά όμως να ξεχωρίζει. Οι αποχρώσεις του espresso μαζί με ελάχιστο μπεζ ή λευκό μπορούν να απογειώσουν ένα κατά τα άλλα βαρετό μονόχρωμο, στα χρώματα όμως που συνδυάζονται με τα πάντα. Τα Nudes!

Άλλωστε οι νέες collections από τα κορυφαία nail brands, αποτυπώνουν τις τάσεις για το φθινόπωρο 2021. OPI, LALOO Cosmetics, Andreia Professional, όλα τα βρίσκεις στο Κομμωτήριο της Γκέλυς Γρηγοράτου, το χώρο που στεγάζεται η Δώρα.

Fall is in the air! And in nails!

xoxo,

Leave a comment