10 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SEPHORA COLLECTION PRODUCTS

ολεσ οι νεεσ κυκλοφοριεσ απο τα sephora collection

Τα Sephora Greece είναι για όλες εμάς τις Beauty Junkies ότι ο Μουστάκας και τα Jumbo για τα παιδιά. Τόσο τα φυσικά καταστήματα, όσο και το e-shop, έχουν τέτοια ποικιλία, όμορφες συσκευασίες, υπέροχες μυρωδιές.

Τα Sephora, πέρα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά Brands παγκοσμίως που φέρνουν, έχουν και τη δική τους μάρκα η οποία καινοτομεί συνεχώς και αναπτύσσει νέα προϊόντα.

Η Sephora Collection έχει λανσάρει προϊόντα μακιγιάζ, αξεσουάρ, skincare και bodycare. Μπορείς να βρεις τα πάντα, συναρπαστικά προϊόντα, υφές, χρώματα κι αρώματα.

Προϊόντα σε προσιτές τιμές, καινοτόμα, με ισχυρά φυσικά συστατικά και οικολογικά σχεδιασμένες συσκευασίες.

ΜΑΣΚΕΣ

Εάν δεν έχεις δοκιμάσεις μάσκες Sephora Collection, δεν ξέρεις τι χάνεις. Με σύνθεση που βασίζεται κατά 95% σε συστατικά φυσικής προέλευσης, οι μάσκες προσώπου της Sephora Collection είναι εμπλουτισμένες με εκχυλίσματα φυτών. Ενυδατώνουν, δίνουν λάμψη, καταπραΰνουν, φωτίζουν, καθαρίζουν, όποια ανάγκη και να θες να σου καλύψουν, είναι σίγουρο ότι θα βρεις μία μάσκα να την καλύψει. Όλη η δύναμη των φυτών και των φρούτων κλεισμένη σε μία χρωματιστή και χαρούμενη συσκευασία για άμεσα αποτελέσματα και για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Μοναδικά συστατικά, πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, πρωτεΐνες, ένζυμα και αμινοξέα, έρχονται και γεμίζουν όλα τα κενά και τις αδυναμίες της επιδερμίδας.

SEPHORA COLLECTION GENTLE ACID CLEANSER

ACID CLEANSER

Ένα αρωματικό gel καθαρισμού με σαλικυλικό οξύ και AHAs για την απολέπιση του δέρματος, αποτελεί το πρώτο και βασικό βήμα σε μια ρουτίνα προσώπου για δέρμα λείο, λαμπερό και εμφανώς πιο όμορφο. Πρόκειται για ένα καθαριστικό προσώπου (και λαιμού) που ταυτόχρονα απολεπίζει απαλά και λειαίνει. Με 98% φυσικά συστατικά, μη αρωματικό, μειώνει την εμφάνιση των πόρων, καθαρίζει και δίνει άμεση λάμψη, διώχνοντας όλα τα νεκρά κύτταρα, χωρίς όμως να ερεθίζει το δέρμα, χάρη στο σαλικυλικό οξύ (BHA) + AHA που περιέχει.

vitamin tonics

Βιταμίνες και φυτικά εκχυλίσματα γεμάτο, αυτά τα toners με την ελαφριά υφή, αναζωογονούν το δέρμα και απορροφόνται σε δευτερόλεπτα, χωρίς να αφήνουν καθόλου λιπαρότητα ή κολλώδη αίσθηση. Κυκλοφορούν σε 3 εκδοχές, Glow booster, perfecting skin ή anti-pollution και φέρνουν στο δέρμα όλα τα οφέλη των σούπερ φρούτων και των φυτικών συστατικών και της βιταμίνης C, E ή B3. Κάθε λοσιόν προσώπου βιταμινών έχει τα δικά της ειδικά οφέλη, όλα όμως τονώνουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν φυσική λάμψη στο πρόσωπο. Λατρεμένο προϊόν!

SUGAR BODY SCRUB

Εάν κι εσύ λατρεύεις τα body scrubs, το συγκεκριμένο sugar body scrub με καστανή ζάχαρη και έλαιο Moringa θα το λατρέψεις! Απολεπίζει την επιδερμίδα, απομακρύνοντας ρύπους και την αφήνει λεία, σούπερ ενυδατωμένη και πεντακάθαρη. Με φυσική καστανή ζάχαρη που λιώνει στο δέρμα, λειαίνει την υφή της επιδερμίδας διώχνοντας όλα τα νεκρά κύτταρα, μαλακώνει τόσο ωραία την επιδερμίδα και ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

ULTRA GLOW SERUM

Ό,τι και να πω για αυτό το προϊόν, είναι λίγο. Εγώ που λατρεύω τα serums και τους ορούς λάμψης, αγαπώ αυτόν τον ορό. Είναι εμπλουτισμένος με έναν συνδυασμό βιταμινών C και E και φυσικών πεπτιδίων που δίνει στη στιγμή αυτά που υπόσχεται. Νιώθεις την ενυδάτωση να μπαίνει στο δέρμα, νιώθεις τη σφριγηλότητα που συμβαίνει, βλέπεις το φως που αναδύεται στο πρόσωπό σου και δεν πιστεύεις ότι όλα αυτά γίνονται από ένα τόσο δα μικροσκοπικό μπουκαλάκι. Όσο πιο πολύ δε το χρησιμοποιείς, βλέπεις διαφορά και σε ρυτιδούλες και στις λεπτές γραμμές. Δεν είναι λιπαρό και αποτελεί πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ. Απλά, πρέπει να το δοκιμάσεις.

CLEANSING WIPES

Αν και δεν είμαι λάτρης των demakeup wipes, τα συγκεκριμένα καθαριστικά μαντηλάκια, παρέχουν μια ιδανική λύση για γρήγορη αφαίρεση του μακιγιάζ, χωρίς ξέβγαλμα και είναι τόσο πρακτικά, χωρίς να αφήνουν κολλώδη αίσθηση στην επιδερμίδα και ταυτόχρονα απολεπίζουν κιόλας. Κυκλοφορούν σε 2 υφές, με διαφορετικά συστατικά, για αφαίρεση μακιγιάζ και καθαρισμό προσώπου και ματιών. Το μαγικό είναι ότι έχουν 2 όψεις για 2 χρήσεις. Η όψη απολέπισης, χάρη στα ενσωματωμένα μικροσφαιρίδια, εξαλείφει τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα. Η λεία όψη καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ. Τέλειο?

POCKET PALETTE

Τα Sephora Collection δημιούργησαν μια συλλογή από μίνι παλέτες σκιών για τα μάτια για ατελείωτους συνδυασμούς. Καθεμία αποτελείται από έναν συνδυασμό 6 σκιών, με μπλε, δαμασκηνί, θερμές και ψυχρές καφέ αποχρώσεις, με μεταξένια ματ, με κρεμώδεις μεταλλικές αποχρώσεις και εκθαμβωτικά glitter. Η μικρή συσκευασία τους είναι ιδανική για να τις έχεις μαζί σου και φυσικά σε ταξίδια βολεύουν πολύ. Είναι η πρώτη παλέτα Sephora Collection με συρόμενο άνοιγμα, κατασκευασμένη από χαρτόνι (προέρχεται από δάση που υπόκεινται σε βιώσιμη διαχείριση), χωρίς καθρεφτάκι ή μαγνήτη.

SIZE UP IMMEDIATE SUPERSIZED VOLUME MASCARA

Η mascara Size Up χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στις βλεφαρίδες σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Μεγαλύτερος όγκος στις βλεφαρίδες χάρη στην εξαιρετικά προσαρμόσιμη σύνθεσή της, είναι vegan, είναι εμπλουτισμένη με μικροσφαιρίδια κι έχει ένα βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας, με κοντές τρίχες στο κέντρο για εντυπωσιακό όγκο και βαθύ μαύρο χρώμα και με μακρύτερες τρίχες στις άκρες για εφαρμογή κατά μήκος ώστε να δείχνουν πιο μακριές, γυριστές και τέλεια διαχωρισμένες. Ιδανική mascara!

BEST SKIN EVER ANTICERNES concealer

BEST SKIN EVER. Mια νέα γενιά concealer από τα Sephora που περιποιείται και καλύπτει φυσικά. Το Best Skin Ever έχει φυσική υφή και υψηλή κάλυψη, διορθώνει και καμουφλάρει αποτελεσματικά μαύρους κύκλους στη στιγμή. Το σημαντικό είναι ότι δεν μπαίνει σε λεπτές γραμμές και μένει αναλλοίωτο ώρες. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυκιών για προστασία και υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης για ενυδάτωση και ασπίδα προστασίας. Διαθέσιμο σε 26 αποχρώσεις, έτσι ώστε να βρεις αυτήν που σου ταιριάζει απόλυτα.

3D FLAWLESS COMPLEXION SPONGE

Το σφουγγαράκι για τέλεια επιδερμίδα. Για το συγκεκριμένο σφουγγαράκι έχω ξαναγράψει γιατί θεωρώ ότι είναι από τα top. Eίναι πολύ εύκολο στη χρήση, διογκώνεται στην επαφή του με κάποιο υγρό στοιχείο και δημιουργεί ένα πολύ ομοιογενές, φυσικό αποτέλεσμα. Έχει το γνωστό και πολύ βολικό σχήμα που εφαρμόζει όποιο προϊόν και να θέλεις (foundation, concealer, πούδρες) ομοιόμορφα και με ακρίβεια. Και έχει σούπερ τιμή!

Μπες στον μαγικό κόσμο της Sephora Collection και ανακάλυψέ τα όλα!

xoxo,

One thought on “10 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ SEPHORA COLLECTION PRODUCTS

Leave a comment