MY TOP BEAUTY PRODUCTS OF THE MONTH

BEST OF

ΔΟΚΙΜΑΣΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ, ΛΑΤΡΕΨΑ

Κάθε μήνα περνάνε από τα χέρια μου πολλά προϊόντα από πολλές εταιρείες και ειλικρινά είμαι απίστευτα ευγνώμων για αυτό. Έτσι έχω την ευκαιρία να δοκιμάζω, να ανακαλύπτω διαμαντάκια και να τα δείχνω και σε σας και να επιλέγετε κι εσείς σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και ανάγκες αυτό που ίσως χρειάζεστε, ίσως θέλετε αλλά σκεφτόσασταν να δοκιμάσετε. Και πάντα μία έξτρα άποψη, είναι χρήσιμη!

Αυτό το μήνα λοιπόν, έχω κολλήσει με κάποια προϊόντα που δοκίμασα για πρώτη φορά αλλά μπορώ να πω πως έχουν αλλάξει όλη τη ρουτίνα μου. Με έχουν βολέψει, έχουν δουλέψει και τα αγαπώ ιδιαίτερα πλέον! Γι’ αυτό και θέλω να τα μοιραστώ και μαζί σας.

face

Η πολυαγαπημένη μου Cheri up Cosmetics έχει μπει δυναμικά στο χώρο του skincare, όπου εκτός από το φανταστικό Believe It Primer που έχει κάνει πάταγο, λάνσαρε δύο νέα προϊόντα (toner & de-makeup) για την περιποίηση του προσώπου.

Το Bi-phase είναι ένα διφασικό ντεμακιγιάζ προσώπου ματιών και χειλιών. Εξαλείφει ακόμα και το πιο μακράς διαρκείας μακιγιάζ και όλα τα αδιάβροχα προϊόντα. Διώχνει τα πάντα από το πρόσωπο, δεν ταλαιπωρεί καθόλου τα μάτια και αφήνει μία επιδερμίδα λεία, ενυδατωμένη και απόλυτα καθαρή. Περιέχει μικκύλια, πεπτίδια και ενεργά συστατικά που αφήνουν την επιδερμίδα φρέσκια και αναζωογονημένη. Και δεν ξέρω τι έχουν βάλει μέσα τα υπέροχα κορίτσια, μοσχοβολάει όμως τόσο ωραία που θέλεις να το χρησιμοποιείς συνεχώς, διότι καθαρίζει επίσης τα πάντα μέσα σου με αυτή τη μυρωδιά. Το λατρεύω!

Το Toner από την άλλη, είναι μία τονωτική λοσιόν με εκχύλισμα από το φυτό guarana. Είναι φανταστικό! Περιέχει αντιοξειδωτικά, αντιβακτηριδιακά, ενεργά συστατικά που καταπολεμούν τη γήρανση, βοηθούν στην ενυδάτωση και εξυγίανση του δέρματος, διατηρούν τη φυσιολογική ισορροπία του PH και το δέρμα φαίνεται πιο νεανικό και φωτεινό. Και μυρίζει εξαίσια! Εθιστικά! Ψεκάζομαι όλη μέρα, κάθε μέρα!

Το The POREfessional Shrink Wrap είναι η νέα νυχτερινή θεραπεία πόρων της Benefit, αλλά δική μου νέα εμμονή! Ενισχυμένο με μία απόλυτα ισορροπημένη μίξη από AHA+PHA οξέα, έχει υφή gel και καθώς κοιμάσαι, αυτό κάνει τη δουλειά που πρέπει! Μειώνει την όψη των πόρων, βελτιώνει την επιδερμίδα, επαναφέρει τη λάμψη και τη φρεσκάδα και το πρωί, ξυπνάς με δέρμα αναδομημένο, ανανεωμένο και λαμπερό! Δεν ενοχλεί καθόλου το δέρμα, παρόλο που περιέχει οξέα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε βράδυ, αρκεί το πρωί, εννοείται, να φοράμε αντηλιακό! Well done once more Benefit Cosmetics!

Άλλο ένα προϊόν skincare που με έχει ενθουσιάσει. Η Love & Strife λάνσαρε το ενυδατικό gel Water με υαλουρονικό οξύ πολλαπλού μοριακού βάρους. Πρόκειται για ένα από τα 4 νέα προϊόντα της Ελληνικής εταιρείας που έχει κάνει μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια και τα προϊόντα της δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν αντίστοιχα, πολύ μεγάλων brands, προϊόντα. Το Water βοηθά το δέρμα να “κλειδώσει” την υγρασία, αποτρέποντας τη διαδερμική απώλεια νερού και ενισχύοντας τη φυσική σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος. Σχεδιασμένο για την καταπολέμηση της αφυδάτωσης και έχοντας ως στόχο τους λιπαρούς τύπους δέρματος, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στις διαφορετικές στιβάδες του δέρματος χάρη στο συνδυασμό υαλουρονικού οξέος, αλόης και sodium PCA. Νιώθεις τη δροσιά κατευθείαν χωρίς να φεύγει αυτή η αίσθηση. Τέλειο!

Κι ένα skincare για τα αγαπημένα μου χειλάκια. Η MUA κυκλοφόρησε τα πιο viral balms που όλοι περιμέναμε και χρειαζόμαστε! Τα MUA PEPTIDE BALM είναι τα νέα Hydra Juice Peptide Balm σε 6 αποχρώσεις και γεύσεις, με σύσταση vegan & τρι-πεπτίδια. Θρέφουν, επανορθώνουν, δίνουν όγκο και βελτιώνουν την εμφάνιση των χειλιών, χαρίζοντας ένα λαμπερό αποτέλεσμα με ημιδιάφανο χρώμα. Δεν θα σταματήσεις να τα χρησιμοποιείς, στο υπόσχομαι. Είναι τόσο εθιστικά που σε συμβουλεύω να τα πάρεις όλα. Προσωπικά, το Coconut Sugar είναι το must have σε υπέροχη γεύση καρύδας! Αν και όλα, με τέτοια τιμή, είναι definitely must!!

hair & body

Τα υγιή μαλλιά ξεκινούν με ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής. Το πρώτο προϊόν σε αυτήν την κατηγορία, είναι ένα πολύ πολύ σημαντικό step στην haircare ρουτίνα που πρέπει να εντάξεις κι εσύ οπωσδήποτε. Θα δεις μεγάλη διαφορά στα μαλλιά σου με το scalp scrub. Και το Cleansing Salt Scalp Scrub από την Scandal Beauty είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά. Κατασκευασμένο με θαλασσινό αλάτι, χάρη στην περιεκτικότητα του αφαιρεί αποτελεσματικά όλους τους ρύπους από τα μαλλιά και συγχρόνως αποτοξινώνει το τριχωτό κεφαλής. Οι κόκκοι διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό και παρέχουν τη μέγιστη ποσότητα θρεπτικών ουσιών στα μαλλιά. Κυκλοφορεί στην ίδια σειρά και το Volumizing Scalp Scrub, με κρύσταλλους ζάχαρης και άργιλο Kaolin για καθαρά, αναζωογονημένα και ενισχυμένα σε όγκο μαλλιά.

Αν τα μαλλιά σου χρειάζονται αναδόμηση, προστασία, όγκο, λάμψη και ανθεκτικότητα, τότε το Elixir Hair MIracle Oil είναι και για εσένα. Θρέφει το τριχωτό της κεφαλής προλαμβάνοντας τη ξηρότητα και βοηθάει στην επιμήκυνση των μαλλιών διότι είναι εμπλουτισμένο με κερατίνη, καστορέλαιο, βαλσαμέλαιο, ελαιόλαδο και μείγμα από έλαια (Αβησσυνίας, αμυγδάλου, καρύδας, argan, ηλίανθου, βούτυρου καριτέ, αιθέρια έλαια από δάφνη, θυμάρι, δεντρολίβανο, κυπαρίσσι). Περιέχει Βιταμίνη Ε, Ginseng, Ginger και Serenoa. Μυρίζει εσπεριδοειδή, λουλούδια, ξύλο, λιβάνι και κεχριμπάρι κι εφαρμόζεται από τη ρίζα της τρίχας έως την άκρη. Εάν τυλίξεις τα μαλλιά με μία ζεστή πετσέτα και το αφήσεις το να δράσει 30-60 λεπτά, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα δεις τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται!

Ένα φανταστικό προϊόν για το σώμα από την Anaplasis, είναι αυτή η Λάσπη Φυκιών κατά της κυτταρίτιδας. Mε εκχυλίσματα Πράσινου Τσαγιού, Σπιρουλίνας και Ιπποκαστανέας βοηθά στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, της τοπικής συσσώρευσης του λίπους και στην ενίσχυση της λεμφικής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της συνολικής εικόνας του σώματος. Το εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού λόγω της περιεκτικότητάς του σε καφεΐνη δρα λιποδιαλυτικά. Τα διαφορετικά είδη φυκιών που περιέχει η Λάσπη Φυκιών κατά του Φλοιού Πορτοκαλιού με εκχυλίσματα Πράσινου Τσαγιού, Σπιρουλίνας και Ιπποκαστανέας, πλούσια σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες C,E,B και ιώδιο, ενισχύουν την λεμφική κυκλοφορία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, βελτιώνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η Σπιρουλίνα προστατεύει και αποτοξινώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας από οξειδωτικούς παράγοντες, όπως η υπεριώδης ακτινοβολία. Τα αιθέρια έλαια λεμόνι και κέδρος, με την αντιφλεγμονώδη και αντιοιδηματική δράση τους, τονώνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα, ολοκληρώνοντας έτσι την περιποίηση της επιθυμητής περιοχής. Θα δεις άμεση αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή, τυλίξου με μεμβράνη για 30 λεπτά και θα δεις!

Και ένα άρωμα, άρρηκτα συνδεδεμένο με την φετινή μου άνοιξη από την Milioti Cosmetics, είναι το Milioti Circe by Dora Panteli. Με νότες από τριαντάφυλλο, άνθη πορτοκαλιάς, βανίλια και σανδαλόξυλο, αυτό το άρωμα υπόσχεται να μεταμορφώσει κάθε στιγμή σε μια μαγευτική εμπειρία. Ένα άρωμα που συνδυάζει την εποχή σε όλες τις εκφάνσεις, την αισθησιακότητα των λουλουδιών μαζί με τη δροσιά των εσπεριδοειδών. Υπέροχο!

xoxo,

Leave a comment