CHRISTMAS GIFT GUIDE 2023

ΒΡΕΣ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΔΩ

Είμαστε οριακά λίγο πριν τις γιορτές και ήρθε η ώρα να διαλέξεις τα δώρα για τους αγαπημένους σου. Δώρα που θα εντυπωσιάσουν και θα ξετρελάνουν τις φίλες σου, τη μαμά σου, την αδερφή σου, εσένα.

Βρήκα και φέτος τα πιο ωραία Beauty Gifts για να χαρίσεις στους αγαπημένους σου το πιο μεγάλο χαμόγελο ευτυχίας! Δες αναλυτικά τις επιλογές μου και είμαι σίγουρη πως στη λίστα σου φέτος, θα μπει κι ένα δώρο από αυτά και για τον εαυτό σου!

CHERRYBOX

Όταν μιλάμε για δώρα και για gift boxes, ένα brand έρχεται κατευθείαν στο μυαλό μας. Η Cherrybox και φέτος μεγαλουργεί και μας φέρνει τις πιο ωραίες προσφορές και επιλογές, μαζεμένες στα όμορφα κουτιά της. Με πρώτο και καλύτερο το Winter Box 2023 το οποίο έρχεται για την πιο «χουχουλιάρικη» εποχή του χρόνου. Τώρα που ο καιρός έχει κρυώσει, απολαμβάνουμε βραδιές με τους αγαπημένους μας γύρω από το τζάκι, αγκαλιά με ζεστή και fluffy κουβερτούλα και μια κούπα ζεστής σοκολάτας. Και χρόνο για προσωπική περιποίηση στο σπίτι! Το φετινό Winter Box στο παραμυθένιο αισθητικά, μοναδικά συνδυασμένο με μπαρόκ πολυτέλεια κουτί, κρύβει 6 beauty θησαυρούς για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών, του σώματος, αλλά και ένα must-have προϊόν μακιγιάζ για τα χειμερινά makeup looks! Η αξία λιανικής των 6 προϊόντων ξεπερνάει τα 120€, τα αποκτάς όμως αποκλειστικά μέσα από το Winter Box ΜΟΝΟ με 25€ και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!

CAUDALIE

Φέτος τις γιορτές η Caudalie κυκλοφόρησε υπέροχα Gift Boxes με συνδυασμούς από τα λατρεμένα μας προϊόντα για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά. Μέσα στις πολυτελείς κασετίνες της θα βρεις τα δικά σου αγαπημένα Caudalie προϊόντα και θα έχεις και την ευκαιρία να δοκιμάσεις και πολλά που ίσως δεν είχες την ευκαιρία. Βρες τα όλα και διάλεξε ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο. Αν μπορείς. Γιατί, εγώ, δεν μπορώ! Μου αρέσουν όλα!

BENEFIT COSMETICS

Η Benefit Cosmetics έχει φτιάξει τέλεια στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας τα οποία κρύβουν θησαυρούς. Βρες τα best seller του brand μαζί με travel size προιοντα για να έχεις πάντοτε κι εσύ και οι αγαπημένες σου φίλες τα λατρεμένα benefit μαζί σου! Και, αν θες να κερδίσεις 1 ταξίδι στη Ρώμη για 2 άτομα, μπες ΤΩΡΑ στο Sephora.gr & Sephora App και με τις αγορές των Χριστουγεννιάτικων kit της Benefit άνω των 50€ και χρησιμοποιώντας τον κωδικό BENEFITROME έως και τις 20/12 κάνε και τις φίλες σου χαρούμενες και εσένα και στείλε μας φωτογραφίες από την όμορφη Ρώμη!!

LULULA

Η Q+A έχει κυκλοφορήσει τέλεια Gift Set σε σούπερ τιμή και το αγαπημένο μας Lulula, τα φέρνει στην πόρτα μας. Δύο τέλεια πακέτα, ένα με τα νέα Bodycare προϊόντα (αφρόλουτρο, scrub, γαλάκτωμα) που θα σε καταπλήξουν κι ένα με μία επιλογή από 4 αγαπημένα Q+A για περιποίηση προσώπου (κρέμα καθαρισμού, Serum, κρέμα με Υαλουρονικό Οξύ, κρέμα ματιών με Βιταμίνη C), διάλεξε ένα για σένα κι ένα για την κολλητή σου! Τέλεια πακέτα δώρων!

CHERI UP

Και για το τέλος, σου διάλεξα το πιο αγαπημένο μου κραγιόν από την πολυαγαπημένη μου Cheri Up. Το πιο κόκκινο, το πιο εορταστικό, το πιο λαχταριστό κραγιόν σε τιμή σοκ και σε πακέτο δώρου μαζί με το Lip Liner. Το Love Kit με το Marble Lips Lipstick Marilyn και το 110 Kiss Me Lip Liner είναι μία τέλεια επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο και όχι μόνο! Συνδυασμός μαγικός, long lasting, αδιάβροχο, με μαλακή υφή το Liner και με απίστευτη διάρκεια και έντονη χρωστική το Lipstick. Επίσης, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου όλα τα Cheri up Lipsticks & Glosses (φανταστικά, θα έρθει άλλο post για αυτά!) είναι 1+1!!! Τρέξε!!!!!

Τώρα λοιπόν δεν χρειάζεται να αγχωθείς για τις επιλογές των Χριστουγεννιάτικων αγορών σου. Με ένα κλικ, από την καρέκλα σου, τα έχεις όλα έτοιμα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

xoxo,

Leave a comment