FIGHT CELLULITE

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ 4 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Καθώς βρισκόμαστε στη μέση της άνοιξης και έχουμε μόλις αφήσει πίσω μας άλλον έναν περίεργο χειμώνα, ο οποίος σε ένα μεγάλο μέρος του μας βρήκε καθιστές, στο σπίτι, στην καρέκλα, καταναλώνοντας ίσως παραπάνω φαγητά τα οποία έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο σώμα μας, αλλά κι ένα έντονο και “γεμάτο” Πάσχα, προβληματιζόμαστε για το καλοκαιράκι που έρχεται και για την ώρα που θα χρειαστεί να εμφανιστούμε στην παραλία. Και ποιός είναι ο βασικός εχθρός των γυναικών? Η κυτταρίτιδα!

Η κυτταρίτιδα οφείλεται στην ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Στα σημεία της κυτταρίτιδας, ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει μια περίεργη και ανώμαλη όψη με εξογκώματα και γουβίτσες, γνωστή και ως «φλοιός πορτοκαλιού».

Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Τα γονίδια, η κακή διατροφή, οι ορμονικές αλλαγές, ο τρόπος ζωής, η αφυδάτωση, η παχυσαρκία. Με 4 απλά tips, μπορείς να αλλάξεις λίγο την καθημερινότητά σου και να δεις τεράστια αλλαγή στο σώμα σου και ιδιαίτερα στην όψη της επιδερμίδας σου!

Ενυδάτωση

Κράτησε το δέρμα σου ενυδατωμένο, καταναλώνοντας όσο περισσότερο νερό μπορείς ώστε να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να εξουδετερώσει τις τοξίνες από το σώμα σου.

Διατροφή

Ακολούθησε μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή προκειμένου να μειώσεις το συνολικό σωματικό σου λίπος. Εμπλούτισε την διατροφή σου με φρούτα και λαχανικά πλούσια σε φυτικές ίνες και υψηλή περιεκτικότητα σε νερό που εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες και μέταλλα.

Άσκηση

Οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα θα βοηθήσει στην καλή κυκλοφορία του αίματος και την άντληση οξυγόνου στο σώμα σου. Η άσκηση θα βελτιώσει τη γενική υγεία και ευεξία σου και θα δυναμώσει τους μυς του κορμιού σου.

Μασάζ

Και τώρα ερχόμαστε στο στοιχείο μας! Υπάρχει μία τεράστια ποικιλία από κρέμες, gel και λάδια προκειμένου να τονώσεις την μικροκυκλοφορία στα επιδερμικά κύτταρα, να ενεργοποιήσεις τον μηχανισμό λιποδιάλυσης και το μπλοκάρισμα της διόγκωσης των λιποκυττάρων, να αποσυμφορήσεις τη λέμφο από περιττά υγρά και τοξίνες. Έτσι μετά από την καθημερινή εφαρμογή, συνδυάζοντας και όλα τα παραπάνω, η διαταραγμένη δομή των ιστών του δέρματος αποκαθίσταται.

4 προϊόντα ιδανικά για αυτή τη δουλειά…

Bee Factor

Εμπλουτισμένο με φυτικό έλαιο από πράσινο καφέ, εκχύλισμα καφέ και γλυκοξανθίνη, αυτό το γαλάκτωμα δρα λιποδιαλυτικά, αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, ενισχύει την μικροκυκλοφορία ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχος.

freshlooks

Μια προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση από εκχυλίσματα λουλουδιών λωτού, σαφράν και μείγμα πολύτιμων ελαίων προστατεύει το δέρμα από την απώλεια νερού, αναδομεί τον υδρολιπιδικό φραγμό, λειαίνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Η τεχνολογία Zeta Fraction που χρησιμοποιείται στη σύνθεση, χάρη στην οποία τα ενεργά συστατικά διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος πιο αποτελεσματικά και με ακρίβεια, βασίζεται στην απόκτηση φυτικών εκχυλισμάτων με εξαιρετικά οικολογικό τρόπο. Το βάλσαμο έχει ενυδατικό και ελαφρώς λιπαρό αποτέλεσμα. Αφήνει την επιδερμίδα υγιή, σφριγηλή και βελούδινα λεία.

aloe plus

Το αδυνατιστικό Gel Shape Your Body έχει λεπτόρρευστη, ευχάριστη υφή και αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και τη λιπόλυση, σμιλεύοντας το σώμα. Με βιολογική αλόη, δραστικά συστατικά από αγριοκαστανιά, πέταλα νεραντζιάς, κόλιανδρο, πορτοκάλι, ινδικό λωτό, Κινόα, Μάκα και longan fruit δρα στοχευμένα κατά της κυτταρίτιδας, μειώνει το συσσωρευμένο λίπος, προσφέρει σύσφιξη και τόνωση του δέρματος συμβάλλοντας στην απόκτηση ενός όμορφου, σμιλευμένου σώματος.

BIOTEN

Το Έλαιο Μαύρου Πιπεριού και το Guarana, βοηθούν στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και το εκχύλισμα Θαλάσσιων Φυκιών, βοηθά στην απομάκρυνση των επιπλέων υγρών από τους ιστούς, αφήνοντας το δέρμα τονωμένο. Μετά από 4 εβδομάδες η περιφέρεια των μηρών και των γλουτών μειώνεται έως και -2εκ και η όψη φλοιού πορτοκαλιού αλλάζει εντελώς.

Getting ready for summertime με απλά tips και beauty products που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο κοντά στο στόχο σου!!

xoxo,

Leave a comment