LIPS TO KISS

TREAT YOUR LIPS WITH CARE AND LOVE

Εσύ, προσέχεις τα χειλάκια σου όσο χρειάζεται? Έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχει μία γενική τάση να μη δίνουμε τη σημασία που πρέπει στα χείλη μας. Ενώ, δηλαδή, φροντίζουμε το πρόσωπό μας, την επιδερμίδα μας, κάνουμε καθαρισμούς, χρησιμοποιούμε scrub και μάσκες, στα χείλη… υπάρχει μια αμέλεια.

Τα χείλη ταλαιπωρούνται πολύ. Πρώτον, από τη μάσκα προστασίας για τον Covid που φοράμε όλη μέρα στη δουλειά και στους εσωτερικούς χώρους και δεύτερον από τις καιρικές συνθήκες. Ξεραίνονται, αφυδατώνονται και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως ξεφλουδίσουν.

Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να βάλεις στην beauty routine σου την απόλυτη περιποίηση των χειλιών;

Υπάρχουν κάποια steps που μπορούν να βοηθήσουν τόσο εύκολα τα χείλη σου να μεταμορφωθούν και να προετοιμαστούν ώστε να αναδείξουν το υπέροχο και λαχταριστό κραγιόν σου! Πάμε να τα δούμε…

Bubi Bubi Bubble Lip Scrub

Το scrub είναι το πιο σημαντικό και απαραίτητο step όταν μιλάμε για lipcare. Το Bubi bubi Bubble lip scrub αποτελεί καινοτόμο σύνθεση της Unpa. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά scrub χειλιών με κόκκους, το συγκεκριμένο κάνει απολέπιση στα χείλη συνδυάζοντας διασκεδαστικές μικρές φυσαλίδες και εκχυλίσματα φρούτων. Το επαναστατικό συστατικό του είναι ένας φυσικός πηκτικός παράγοντας που προέρχεται από τη ζύμωση ενός νηματώδους μανιταριού γνωστού για τις μαλακτικές του ιδιότητες. Δεν ερεθίζει καθόλου τα χείλη, τα εκχυλίσματα αμαμελίδας, παπάγιας, ροδάκινου και γκρέιπφρουτ απολεπίζουν το λεπτό δέρμα, ενώ παράλληλα το βούτυρο καριτέ μαζί με το ελαιόλαδο θρέφουν και ενυδατώνουν ενώ το ceramide NP επανορθώνει και ενισχύει το φυσικό φράγμα υγρασίας των χειλιών χωρίς να ερεθίζει. Cruelty free, χωρίς τεχνητά χρώματα, parabens, ζωικά προϊόντα, ορυκτέλαιο, αιθέριο έλαιο, αλκοόλ και σιλικόνη. Είναι ένα τέλειο, απόλυτα girly και παιχνιδιάρικο scrub που θα το καταχαρείς!

SEPHORA LIP SLEEPING MASK

Μία μάσκα η οποία δουλεύει την ώρα που κοιμόμαστε. Η Lip Sleeping Mask από τα SEPHORA λιώνει στα χείλη μέχρι να απορροφηθεί κάθε τελευταία σταγόνα. Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, φράουλα και βανίλια. Η φράουλα είναι μια καλή πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων και αντιοξειδωτικών και η βανίλια είναι γνωστή για την περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα και τις ενυδατικές, μαλακτικές της ιδιότητες. Το πρωί τα χείλη σου θα σε ευγνωμονούν!

LANEIGE LIP GLOWY BALM

Το Lip Glowy Balm συνδυάζει τη δράση balm και gloss σε ένα μόνο προϊόν! Λειτουργεί ως balm γιατί παρέχει εντατική ενυδάτωση και περιέχει φυσικά βούτυρα που διευκολύνουν την εφαρμογή του, θρέφουν και μαλακώνουν τα χείλη. Ταυτόχρονα όμως προσφέρει και τη λάμψη ενός lipgloss, είναι ελαφρύ και έχει διακριτικό χρώμα. Χάρη στη σύνθεσή του με βούτυρα Murumuru και καριτέ, γνωστά για τα οφέλη επανόρθωσης και θρέψης που παρέχουν, το balm αυτό εξασφαλίζει εντατική ενυδάτωση μεγαλύτερης διάρκειας. Το φυτικό βούτυρο θρέφει τα χείλη και δημιουργεί ένα στρώμα που διατηρεί την ενυδάτωση. Μπορεί να φορεθεί μόνο του, σαν balm, σαν gloss, ακόμα και πάνω από το κραγιόν σου για ένα πιο έντονο και Juicy αποτέλεσμα!

PIXI COLLAGEN LIPGLOSS

Το υπέρτατο balm χειλιών από την Pixi, το οποίο ενισχύει τόσο άμεσα τον όγκο των χειλιών λόγω του κολλαγόνου ακακίας που περιέχει. Περιέχει επίσης βοτανικά πεπτίδια που λειαίνουν τα χείλη και αναζωογονούν την όψη τους, χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση. Το gloss αφήνει στα χείλη ένα λαμπερό τελείωμα που δεν κολλάει. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί γύρω από τα χείλη για τη λείανση των λεπτών γραμμών. Εάν λοιπόν, επιθυμείς αξεπέραστο άμεσο όγκο, τότε βρήκες το ιδανικό εργαλείο!

Τώρα λοιπόν που τα χειλάκια μας είναι απόλυτα περιποιημένα και φροντισμένα, σου βρήκα τα πιο ωραία μολύβια χειλιών από την Cheri Up. Τα lip pencils της CHERĪ up έχουν matte effect, είναι long lasting, αδιάβροχα, μαλακή υφή και είναι εύκολα στην εφαρμογή τους και δίνουν τέλειο αποτέλεσμα ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται εντελώς μόνα τους. Σε φρέσκα juicy lips!

Δώσε την απαραίτητη προσοχή στα χειλάκια σου και προετοίμασέ τα για φιλάκια!

xoxo,

Leave a comment